Restauranter i Bergen

De Bergenske har noen av de beste og mest sentrale restaurantene i Bergen sentrum. Her kan du finne alt fra restaurant med Michelin-kokk, steder å samles for lunsj, familievennlige spisesteder, til barer med det mest spennende utvalget av whisky.

Frescohallen

I classy og ærverdige Frescohallen serveres mat og drikke fra morgen til kveld. Syv dager i uken, året rundt. Spisestedet ligger i Bergen sentrum, og dere kan samles for både lunsj, middag eller drinker. Restauranten er perfekt for en date, men også større samlinger med vennegjengen eller familien.

Fresquito

Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker – rett til bordet ditt. Restauranten ligger midt i Bergen sentrum, med direkte tilgang til Fisketorget og Vågsallmenningen. Her spiser du tapas eller tar en drink i baren.

BARE Vin og Matbar

BARE Vin og Matbar er en førsteklasses vin- og matbar hvor opplevelsen er todelt. Her kan du velge mellom à la carte-meny servert i vår pulserende bar eller oppleve noe helt spesielt med kokkens chambre séparée.

Matbaren på Zander K

I Matbaren på Zander K Hotel i Bergen serveres retter basert på kortreiste og økologiske råvarer. Her finner du også et stort utvalg av lokalt mikrobrygget øl. Restauranten ligger i gåavstand til Bergen sentrum, og byens kultur- og uteliv.

Wesselstuen

Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.

Izakaya Skostredet

På Izakaya Skostredet får du Bergens mest spennende og sosiale japanske street food-opplevelse.

Haven

Haven har beliggenhet midt i Bergen sentrum, og har uteservering året rundt. Hos oss slapper du av med deilig mat og drikke – og drinker på kveldstid.

Amundsen Bar & Bistro

Amundsen Bar & Bistro er stedet polfarer Roald Amundsen gjorde sitt siste intervju. Baren har en av Norges største whiskysamlinger, og er også et spisested for deg som vil ha mat ved siden av noe godt i glasset.

Tipsy

Dance ... and you'll feel better. Welcome to Tipsy cocktail bar.

Omakase by Sergey Pak

Omakse by Sergey Pak er Skostredet Hotels fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken.

Engen Bar & Restaurant

Her møtes dere for de gode samtalene rundt grillen. Et fantastisk steakhouse med kvalitet i alle ledd.

Bjerck Restaurant & Bar

Restauranten er startet av gründer Adam Bjerck, og er stedet hvor du senker skuldrene til et godt måltid, med ferske ingredienser midt i sentrum.

Kulturhuset

Opplev pulsen av byens kulturliv på Kulturhuset i Bergen – en levende møteplass med alt fra kunst og konserter til gode matopplevelser, midt i sentrum.

Gavekort

Gavekortet kan benyttes på alle hoteller og restauranter hos De Bergenske.

Mat og drikke

Bergens mest klassiske julebord og juletallerken

Vil du ha julestemning akkkurat som hjemme i din egen stue? Men slippe forberedelser, og komme til dekket bord, klassisk juletallerken og god plass til alle du vil invitere? Da er Grand Hotel Terminus et suverent valg.

Mat og drikke

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Mat og drikke

Omakase by Sergey Pak er nominert til årets beste restaurant

Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».

Mat og drikke

Julebord på Wesselstuen: – Her får du Bergens beste pinnekjøtt

Wesselstuen byr på julebord i nye omgivelser – med både lutefisk, pinnekjøtt og riskrem på menyen.

Mat og drikke

Julebuffet i Bergen sentrum

De Bergenske de ideelle selskapslokalene som setter den perfekte rammen for din julefeiring.

Mat og drikke

Julebord i Bergen – nyt julematen i verdens vakreste rom

Uansett om julematen for deg er pinnekjøtt, ribbe, persetorsk eller lutefisk, her får du guiden til de beste julebordopplevelsene i Bergen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge.

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.