Hvis du skal til Bergen, enten for første gang eller du har vært i byen før, er Skostredet et must uansett, mener Giovanni. Han jobber som restauratør for De Bergenske, og har nylig åpnet restauranten Fresquito på Bergen Børs Hotel.
Giovanni kommer opprinnelig fra Chile, men har bodd i Bergen i 35 år. Han har åpnet en rekke restaurantkonsepter, barer og klesbutikk i byen mellom fjell og fjord på Norges vestkyst. Flere av disse i Skostredet.
Og i dette området, med sine brosteinsbelagte gater og trebebyggelse, finner du Bergens beste uteliv, påpeker Giovanni.
– Her finner du nattjazz og musikalske innslag, sier han.
Skostredet byr i tillegg på blant annet spansk tapas på Taperia, du kan spise meksikansk på Poca Madre, nyte ost og god vin på Osteria Vinbar, eller få med deg utelivet på Folk & Røvere.
Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.
Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?
Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».