Focaccia med salame stofelotto
Salame stofelotto – artisjokkrem – tomat – aubergine – mozzarella
( 2, 4, 13 )
Matbaren på Zander K Hotel serverer energisk stemning fra morgen til kveld, og retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Her spiser du både lunsj og middag. På kveldstid kan du smake øl fra lokale mikrobryggeri og spennende vin i baren.
Mandag – søndag:
Lunsj 12:00 – 15:00
Middag 17:00 – 22:00
*lunsj er ikke tilgjengelig på lørdager og søndager
Baren er åpen hver dag til klokken 00:00
Adresse: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen
Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post eller ring oss på 55 36 20 40
Salame stofelotto – artisjokkrem – tomat – aubergine – mozzarella
( 2, 4, 13 )
Mortadella – pistasjpesto – mozzarella
( 1, 2, 14 )
Storfekjøtt – syltet løk – ost – paprika
( 1, 2 )
Kyllinglår – focaccia – romanosalat – sprøstekt bacon – bakt hvitløk-aioli
( 2, 3, 4, 13 )
Tomatsaus – Hanasand-tomater – mozzarella – basilikum
( 1, 2, 3 )
Blåskjell – sjalottløk – fløte – vin – urter
( 1, 3, 7 )
( 2, 3 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner
Scampi – potetchips – purreløkolje – sprø purreløk
( 1, 6 )
Ertepure med mynte – basilikum – pancetta crumble
( 1, 2, 7 )
Spinat – soltørket tomat – speck – sopp – fløte – parmesan
( 1, 2, 3 )
1 stk klippfisk – 1 stk chorizo – salsa – focaccia – aioli
( 2, 4, 13, 3, 10 )
Blåskjell – sjalottløk – fløte – vin – lime – urter – serveres med pommes frites og aioli
( 13, 1, 4, 7 )
Kyllinglår – tomat – oliven – mozzarella – krutonger – vinaigrette
( 1, 3, 2, 13 )
Pastinakkpuré – pak choi – verjuice saus
( 1, 10 )
Agurkskum – pastinakkchips – lettsyltet reddik – fennikel – misosaus
( 1, 10, 11 )
Urtemarinerte beter – skogsopp – eple- og sellerirotpuré – annapoteter av søtpotet – viltsjy
( 1, 9 )
Crispy filodeig – tomat- og auberginekompott – syltede løkblader – krydderpanko – grønnkål – grillet og pisket geitost fra Dovre
( 1, 2, 3 )
Marinert høyrygg – bakt hvitløk-aioli – bacon – cheddar – tomat – syltet rødløk – crispisalat
( 1, 2, 3, 4, 11, 13 )
Bakt hvitløk-aioli – avocado – tomat – syltet rødløk – crispisalat
( 1, 2, 3, 11, 13, 12 )
Tomatsaus – Hanasand-tomat – mozzarella – basilikum
( 1, 2, 3 )
Tomatsaus – parmaskinke – pinjekjerner – parmesan – rucola
( 1, 2, 3 )
Tomatsaus – mozzarella – salami picante – 'nduja – vårløk
( 1, 2, 3, 14 )
Scampi – tomat – persille – hvitløk – sjalottløk
( 2, 4, 6 )
Salisccia fresca – sjalottløk – stangselleri – fennikel – fløte – parmesan
( 1, 2, 4, 9 )
Bakt hvitløk-aioli – vårløk – parmesan
( 1, 4, 13 )
Bakt hvitløks aioli – 'ndjua – sjalottløk – parmesan
( 1, 4, 13 )
( 1 )
Serveres med ketchup. Aioli 20,-
Tomat – løk – oliven – vinaigrette
( 13 )
Pistasjkake – glaserte og semitørkede kirsebær – grillet marsipan – kirsebærgelé – yoghurtis
( 1, 4, 14, 16 )
Engelsk sjokoladepudding – sjokolade crumble – kakaonibs – miso iskrem
( 1, 2, 4, 11 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner
Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, og et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du derfor retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.
I baren vår møter du venner eller kolleager for afterwork. Her serverer vi blant annet økologisk vin og mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.