Matbaren på Zander K Hotel serverer energisk stemning fra morgen til kveld, og retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Her spiser du både lunsj og middag. På kveldstid kan du smake øl fra lokale mikrobryggeri og spennende vin i baren.

Åpningstider

Mandag – søndag:

Lunsj 12:00 – 15:00

Middag 17:00 – 22:00

*lunsj er ikke tilgjengelig på lørdager og søndager

Baren er åpen hver dag til klokken 00:00

Adresse: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen

Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post eller ring oss på 55 36 20 40

Lunsjmeny

Lunsjmeny

  • Focaccia med salame stofelotto

    Salame stofelotto – artisjokkrem – tomat – aubergine – mozzarella

    ( 2, 4, 13 )

    195,-
  • Focaccia med mortadella

    Mortadella – pistasjpesto – mozzarella

    ( 1, 2, 14 )

    195,-
  • Philly cheese steak-sandwich

    Storfekjøtt – syltet løk – ost – paprika

    ( 1, 2 )

    205,-
  • Club sandwich

    Kyllinglår – focaccia – romanosalat – sprøstekt bacon – bakt hvitløk-aioli

    ( 2, 3, 4, 13 )

    195,-
  • Pizza Margherita

    Tomatsaus – Hanasand-tomater – mozzarella – basilikum

    ( 1, 2, 3 )

    225,-
  • Moules frites

    Blåskjell – sjalottløk – fløte – vin – urter

    ( 1, 3, 7 )

    245,-
  • Dagens dessert

    ( 2, 3 )

    155,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner

Middagsmeny

Forretter

  • Skalldyrbisque

    Scampi – potetchips – purreløkolje – sprø purreløk

    ( 1, 6 )

    225,-
  • Bakt kamskjell

    Ertepure med mynte – basilikum – pancetta crumble

    ( 1, 2, 7 )

    225,-
  • Kremet gnocchi

    Spinat – soltørket tomat – speck – sopp – fløte – parmesan

    ( 1, 2, 3 )

    225,-

MELLOMRETTER

  • Bolinhos klippfiskboller

    1 stk klippfisk – 1 stk chorizo – salsa – focaccia – aioli

    ( 2, 4, 13, 3, 10 )

    245,-
  • Moules frites

    Blåskjell – sjalottløk – fløte – vin – lime – urter – serveres med pommes frites og aioli

    ( 13, 1, 4, 7 )

    265,-
  • Grønn salat med kylling

    Kyllinglår – tomat – oliven – mozzarella – krutonger – vinaigrette

    ( 1, 3, 2, 13 )

    265,-

Hovedretter

  • Pannestekt kveite

    Pastinakkpuré – pak choi – verjuice saus

    ( 1, 10 )

    395,-
  • Fjellørret fra Hardanger

    Agurkskum – pastinakkchips – lettsyltet reddik – fennikel – misosaus

    ( 1, 10, 11 )

    365,-
  • Norsk villhjort fra Haugen gardsmat

    Urtemarinerte beter – skogsopp – eple- og sellerirotpuré – annapoteter av søtpotet – viltsjy

    ( 1, 9 )

    455,-
  • Grillet squash

    Crispy filodeig – tomat- og auberginekompott – syltede løkblader – krydderpanko – grønnkål – grillet og pisket geitost fra Dovre

    ( 1, 2, 3 )

    275,-
  • Zander K-burger

    Marinert høyrygg – bakt hvitløk-aioli – bacon – cheddar – tomat – syltet rødløk – crispisalat

    ( 1, 2, 3, 4, 11, 13 )

    265,-
  • Vegetarburger

    Bakt hvitløk-aioli – avocado – tomat – syltet rødløk – crispisalat

    ( 1, 2, 3, 11, 13, 12 )

    255,-

Pizza

  • Pizza Margherita

    Tomatsaus – Hanasand-tomat – mozzarella – basilikum

    ( 1, 2, 3 )

    235,-
  • Pizza parma

    Tomatsaus – parmaskinke – pinjekjerner – parmesan – rucola

    ( 1, 2, 3 )

    265,-
  • Pizza Diavola

    Tomatsaus – mozzarella – salami picante – 'nduja – vårløk

    ( 1, 2, 3, 14 )

    265,-

Pasta

  • Pasta gamberi

    Scampi – tomat – persille – hvitløk – sjalottløk

    ( 2, 4, 6 )

    265,-
  • Tagliatelle

    Salisccia fresca – sjalottløk – stangselleri – fennikel – fløte – parmesan

    ( 1, 2, 4, 9 )

    265,-

Tilleggsvalg

  • Rainy day pommes frites

    Bakt hvitløk-aioli – vårløk – parmesan

    ( 1, 4, 13 )

    125,-
  • Sinna frites

    Bakt hvitløks aioli – 'ndjua – sjalottløk – parmesan

    ( 1, 4, 13 )

    145,-
  • Poteter med hvitløk & timian

    ( 1 )

    65,-
  • Søtpotet frites

    85,-
  • Pommes frites

    Serveres med ketchup. Aioli 20,-

    75,-
  • Grønn salat

    Tomat – løk – oliven – vinaigrette

    ( 13 )

    75,-

Desserter

  • Pistasjkake

    Pistasjkake – glaserte og semitørkede kirsebær – grillet marsipan – kirsebærgelé – yoghurtis

    ( 1, 4, 14, 16 )

    165,-
  • Sjokolade og miso

    Engelsk sjokoladepudding – sjokolade crumble – kakaonibs – miso iskrem

    ( 1, 2, 4, 11 )

    155,-
  • Sorbé med bær

    145,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner

Om Matbaren

Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, og et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du derfor retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.

I baren vår møter du venner eller kolleager for afterwork. Her serverer vi blant annet økologisk vin og mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.