Izakaya Skostredet har åpnet dørene på Skostredet Hotel og er allerede blitt en favoritt i Bergen. Restauranten kombinerer de beste og ferskeste råvarene fra norske hav og fjorder med kortreist mat og noen av de dyktigste kokkene på kjøkkenet. Her kan hvem som helst oppleve eksklusiv japansk street food, enten det er for en kveld med kollegaer, venner eller en romantisk date – alt midt i Bergens livligste gate.
Sharing food with another human being is an intimate act that should not be indulged in lightly
- M.F.K. FisherMandag til torsdag: 17:00 – 22:00
Fredag til lørdag: 17:00 – 23:00
Søndag: Stengt
Kontakt:
Tel. +47 55 30 40 53
izakaya@skostredethotel.no
( 12 )
( 10, 22 )
( 2, 4, 10, 22 )
( 2, 4, 10, 22 )
( 2, 4, 10, 22 )
( 2, 10, 22 )
( 2, 10, 22 )
( 10 )
( 10 )
( 10 )
( 10, 22 )
Salmon, avocado
( 2, 10, 4, 22 )
Cucumber, avocado, aspargus, broccolini, shititake
( 2, 22 )
Asparagus & trout caviar
( 2, 10, 11, 22 )
Tempura shrimps, salmon
( 2, 10, 4, 6, 12, 22 )
Tuna tartar, avocado, cucumber
( 4, 10, 2, 12, 22 )
Norwegian cheese, salmon, trout caviar
( 2, 10, 18, 4, 22 )
Japanese fried chicken with lemon mayonnaise
( 4, 11, 12, 2, 22 )
Porkneck in panko served with gogi berry jam
( 2, 4, 7, 22 )
Chicken or vegetarin
( 2, 22 )
Deep fried vegetables
( 2, 22 )
( 2, 22 )
( 2, 10, 12, 7, 22 )
Tuna salad in matcha and maple dressing
( 2, 10, 12, 22 )
Vegetarian salad in matcha and maple dressing
( 2, 12, 22 )
Variation of vegetables
( 2, 4, 10, 11, 22 )
Beef
( 2, 4, 10, 12, 7, 22 )
Vegetarian noodle soup
( 2, 4, 9, 12, 22 )
Pork with noodles and egg
( 4, 10, 12, 2, 9, 22 )
Coconut based seafood soup
( 4, 10, 11, 12, 22 )
Pork with noodles, egg & kimichi
( 4, 10, 12, 2, 22 )
Chicken thighs in tariyaki sauce
( 12, 2, 22 )
Pork
( 2, 12, 22 )
Wagyu brisket
( 2, 12, 22 )
( 2, 12, 22 )
( 1, 2, 4, 21 )
( 2, 12 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner
I juni 2024 åpnet Michelin-kokk Vladimir Pak dørene til Izakaya Skostredet. Restauranten ligger i Skostredet Hotel, det sjette hotellet i hotellfamilien De Bergenske, midt i Bergens historiske bar- og restaurantområde, og bare noen få minutter unna søsterhotellet Bergen Børs Hotel.
Izakaya Skostredet bygger videre på standarden satt av Vladimir Pak, tidligere verdensmester i sushi og kjent for sin suksess med Bare by Pak på Bergen Børs Hotel. Nå lever Izakaya videre som en hyllest til smaken av både Norge og Japan, med fokus på småretter laget av de beste lokale råvarene, tilberedt med japansk presisjon.
Denne uformelle restauranten byr på en autentisk izakaya-opplevelse – perfekte deleretter og en sosial atmosfære midt i Bergen sentrum. Enten du kommer for maten, stemningen eller begge deler, er Izakaya Skostredet en destinasjon for alle som elsker japansk street food med en eksklusiv vri.
Vi er glade for å ønske velkommen til Izakaya Skostredet.
Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen