Izakaya by Vladimir Pak

Izakaya by Vladimir Pak har åpnet dørene på Skostredet Hotel. Restauranten er drevet av Michelin-kokk Vladimir Pak, og her får du Bergens mest spennende og sosiale japanske street food-opplevelse.

Sharing food with another human being is an intimate act that should not be indulged in lightly

- M.F.K. Fisher

Åpningstider

Mandag til lørdag: 17:00 – 23:00

Søndag: Stengt

Kontakt:

Tel. +47 55 30 40 53

izakaya@skostredethotel.no

Vår meny

TSUKEMONO

  • Japanese pickles

  • Daikon

    55,-
  • Tomatoes

    ( 10, 11 )

    55,-
  • Kimchi

    ( 7, 10, 11 )

    55,-
  • Cucumber

    55,-
  • Pear

    55,-

GUNKAN MAKI

  • With spicy mayo

  • Salmon

    ( 4, 10, 11 )

    65,-
  • Tuna

    ( 4, 10, 11 )

    65,-
  • Halibut

    ( 4, 10, 11 )

    65,-

SASHIMI

  • Salmon with jalapeno sauce and trout caviar

    ( 10 )

    180,-
  • Halibut with truffle ponzu

    ( 10 )

    180,-

NIGIRI

  • Salmon

    ( 10 )

    55,-
  • Halibut

    ( 10 )

    55,-
  • Tuna

    ( 10 )

    55,-
  • Salmon Belly

    ( 10, 11 )

    55,-

MAKI ROLLS

  • Hot roll

    Salmon, avocado

    ( 2, 10, 11 )

    165,-
  • Yasai

    Vegetables, mushrooms

    ( 11 )

    165,-
  • Crunchy Salmon

    Tempura crunch, trout caviar, salmon

    ( 2, 10, 11 )

    165,-
  • Tempura Salmon

    Tempura shrimps, salmon

    ( 2, 10, 4, 6 )

    165,-
  • Tuna Tartare

    Tuna, avocado, cucumber

    ( 4, 10, 11 )

    165,-
  • Salmon Hot Roll

    Norwegian cheese, salmon, trout caviar

    ( 2, 10, 11, 18 )

    165,-

AGEMONO

  • Japanese deep fried dishes

  • Karaage

    Japanese fried chicken with lemon mayonnaise

    ( 4, 11, 12 )

    165,-
  • Tonkatsu

    Porkneck in panko served with gogi berry jam

    ( 2, 4, 7, 11 )

    230,-
  • Teba Shio

    Chicken wings in spicy sauce

    ( 2, 11 )

    189,-
  • Yasai Tempura (V)

    Deep fried vegetables

    ( 2, 11 )

    169,-

POKE BOWL

  • Yasai Poke (V)

    ( 2, 11 )

    159,-
  • Salmon Poke

    ( 2, 10, 11 )

    179,-

SALADS

  • Tuna Zuke

    Tuna salad in matcha and maple dressing

    ( 2, 10, 11, 12 )

    180,-
  • Yasai (V)

    Tuna salad in matcha and maple dressing

    ( 2, 11, 12 )

    145,-

OKONOMIYAKI

  • Japanese savory pancakes

  • Yasai Okonomiyaki (V)

    Variation of vegetables

    ( 2, 4, 10, 11 )

    180,-
  • Gyuniku Okonomiyaki

    Beef

    ( 2, 4, 10, 11 )

    220,-

SOUPS AND RAMEN

  • Yasai Ramen (V)

    Vegetarian noodle soup

    ( 2, 4, 11 )

    160,-
  • Tonkotsu Ramen

    Pork with noodles and egg

    ( 4, 10, 11, 12 )

    160,-
  • Tom Yum

    Coconut based seafood soup

    ( 4, 10, 11, 12 )

    160,-

KUSHIYAKI

  • Skewers on japanese grill

  • Yakitori

    Chicken thighs in tariyaki sauce

    ( 11, 12 )

    130,-
  • Tsukune

    Chicken meatballs

    ( 2, 4, 11, 12 )

    130,-
  • Iberico Buta Yaki

    Pork

    ( 11 )

    220,-
  • Gyuniku

    Wagyu brisket

    ( 11 )

    220,-
  • Grilled Cabbage (V)

    130,-
  • Grilled Aspargus (V)

    130,-

Dessert

  • White chocolate matcha cake

    • 145,-
  • Rhubarb with elderflower youghurt cak

    • 145,-

( 1, 2, 4, 11, 12 )

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Om Izakaya by Vladimir Pak

I juni 2024 åpnet Michelin-kokk Vladimir Pak dørene til Izakaya by Vladimir Pak. Restauranten ligger i Skostredet Hotel, det sjette hotellet i hotellfamilien De Bergenske, midt i Bergens historiske bar- og restaurantområde, og bare noen få minutter unna søsterhotellet Bergen Børs Hotel.

Vladimir Pak, tidligere verdensmester i sushi, stod også bak Bare by Pak på Bergen Børs Hotel, som nå er blitt Bergens mest elegante mat– og vinbar.

Nå er det Izakaya by Vladimir Pak som står i fokus for den kjente kokken. Her inviteres gjestene til en kulinarisk reise som hyller smaker fra både Norge og Japan. Man kan nyte lokale råvarer fra Bergen kombinert med japansk mesterlig kokkekunst. En izakaya er nemlig en uformell japansk restaurant hvor man kan nyte småretter og alkoholholdige drikker i en sosial atmosfære.

Med Pak sin kjærlighet for izakaya kan man forvente den beste japanske street food-opplevelsen midt i Bergen sentrum.

Vi er glade for å ønske velkommen til Izakaya by Vladimir Pak!

Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Nyoppusset restaurant: – Vi skal fremelske Wesselstuen

Ivar Johan Pettersen er en kjent interiørdesigner som både jobber med restauranter, kontorer og private hjem. Da han fikk oppdraget med å fornye hele Bergens Wesselstuen, var han ydmyk og stolt.

Mat og drikke

Her får du Bergens mest klassiske julebord og juletallerken

Vil du ha julestemning akkkurat som hjemme i din egen stue? Men slippe forberedelser, og komme til dekket bord, klassisk juletallerken og god plass til alle du vil invitere? Da er Grand Hotel Terminus et suverent valg.

Mat og drikke

Julebord på Wesselstuen: – Her får du Bergens beste pinnekjøtt

Wesselstuen byr på julebord i nye omgivelser – med både lutefisk, pinnekjøtt og riskrem på menyen.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.