Engen er et premium steakhouse i Bergen sentrum som setter fokus på rene smaker og høy kvalitet på råvarene. Hos oss får du grillretter av ypperste klasse. Vi tilbereder maten på vår førsteklasses Mibrasa kullgrill for å fremheve den naturlige smaken av saftig kjøtt og deilig fisk. Adam Bjerck og våre kokker jobber med presisjon og lidenskap og gir deg smaksopplevelser du sent vil glemme.
Mandag-torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 12:00-00:00
Søndag: STENGT
Kontakt:booking@engenrestaurant.no
Adresse: Engen 30, 5011 Bergen
Vi feirer Bergen Spiser med et fantastisk lunsjtilbud!
Pris: 150 ,-
Meny: Glaserte svineribs med asiatisk coleslaw og fries
Når: 24. januar – 1. februar 2025 (bordreservasjon anbefales)
Vi har spesialtilbud på middag under Bergen Spiser
Pris: 150 ,-
Meny: Glaserte spareribs av svin med asiatisk coleslaw og fries.
Når: 24. januar – 1. februar 2025 (bordreservasjon anbefales)
Adam Bjerck, anerkjent kokk og kunstner fra Bergen, har skapt et matunivers på Engen Steakhouse med fokus på enkelhet og rene, kvalitetsrike råvarer. Her står saftig kjøtt og fersk fisk i sentrum, tilberedt med en perfekt balanse av smaker. Restauranten tilbyr også skreddersydde arrangementer for opptil 200 gjester.