1. OYSTERS GILLARDEAU
Ponzu, orange, togarashi
( 7, 11, 12 )
I 3. etasje på Bergen Børs Hotel ligger et av Bergens mest inspirerende og elegante lokaler. I den storslåtte Speilsalen finner du BARE Vin og Matbar, en førsteklasses vin- og matbar hvor opplevelsen er todelt. Her kan du velge mellom à la carte-meny servert i vår pulserende bar eller oppleve noe helt spesielt med kokkens chambre séparée! Menyene våre skifter med sesongene og er basert på de beste, og også norske råvarer, fra hav og land. Bli med på en sensorisk opplevelse!
Onsdag – lørdag: 18:00 – 00:00
Adresse: Torgallmenningen 2, 5014 Bergen
Tlf.: + 47 40 00 24 55
Privat rom og egen meny?
Kontakt: restaurant@barebergenske.no
Kontakt Marianne Lidsheim: + 47 411 05 558
Hos oss kan du enten booke privat middag med kollegaer eller venner i vår chambre séparée, eller komme innom baren for utsøkte småretter, førsteklasses vin og Bergens beste cocktails.
Rett ved vår dynamiske bar har to vi to lyse lokaler til chambre séparée, med utsikt til Vågsallmenningen og Bryggen. De to rommene er skilt fra hverandre med tunge, elegante gardiner som skaper en atmosfære av intimitet og luksus.
Her kan dere sitte i ett privat rom, eller samles i begge lokalene med opptil 40 personer. Her får dere en eksklusiv spiseopplevelse, hvor kokken setter sammen en sesongbasert meny med de beste råvarene. Dere velger mellom fem, syv eller ti retter.
I vår chambre séparée må dere være minimum seks personer.
For spørsmål, vennligst kontakt Marianne:
Tlf: (+47) 411 05 558
E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no
Lokalet egner seg også utmerket for bryllup og andre minnerike arrangementer.
Vår dyktige bartender og sommelier guider deg gjennom verdens beste vin og cocktails. Her kan du også nyte vår barsnacks-meny.
Vår kokk fornyer menyen ofte, inspirert av sesongens beste råvarer og lokale produsenter. I baren har vi både bordbestilling og walk-in.
Kontakt oss, så hjelper vi deg med å planlegge en kveld med førsteklasses vin, cocktails og en smakfull meny til ditt private arrangement.
Tlf: (+47) 411 05 558
E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no
PS: Eller bare stikk innom!
Ponzu, orange, togarashi
( 7, 11, 12 )
Tomato, tarragon, mayonnaise
( 6, 1 )
Sour cream, vendace roe, chives
( 2, 1, 10 )
Rye bread, cabbage, truffle
( 4, 5, 2, 13 )
Dried chili sauce, avocado
Pickles, kimchi and yeast
( 12, 3, 4, 10 )
Pumpkin and Wagyu
( 2, 1, 4 )
Charcuterie, cheese
( 2, 1 )
“Kavring”, sour cream, tarragon
( 2, 1 )
( 4 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner
Enten du velger à la carte i baren eller en personlig opplevelse med kokken til ditt private arrangement, er vår meny alltid basert på sesongens ferskeste råvarer. Uansett om det er kjøtt, fisk eller grønnsaker, fokuserer vi på kvalitet og kortreiste ingredienser.
Vår meny er kompromissløs når det gjelder smak, men vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke tilbyr glutenfrie, laktosefrie, veganske retter eller alternativer uten sjømat.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe rundt vår meny.
E-post: restaurant@barebergenske.no
I 3. etasje på Bergen Børs Hotel, som ligger midt i Bergen sentrum med utsikt til både Fisketorget, byfjorden og Torgallmenningen, ligger nyåpnede BARE Vin og Matbar
I oktober 2024 lanserte vi det nye konseptet i lokalene til det som tidligere var Bare By Pak – nå det som er Bergens sted å være etter jobb og på kveldstid, nemlig BARE Vin og Matbar.
Dette er en spennende mat- og vinbar med fokus på vin, cocktails og mat. Her finner du New York-stemning midt i Bergen sentrum.
BARE Vin og Matbar ligger i Speilsalen, som opprinnelig var en del av den gamle børsbygningen og dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Rommet er kjent for sitt storslåtte interiør, med høye tak, store speil, lysekroner og detaljer som gjenspeiler bygningens rike arkitektoniske storhetstid.
Speilsalen er i senere tid blitt restaurert, og rommet har bevart sin historiske sjarm, samtidig som det er oppdatert med moderne fasiliteter for å imøtekomme dagens behov. Nå er De Bergenske glade for å kunne ta imot gjester som vil nyte gode samtaler med venner, partneren eller kollegaer, med noe godt i glasset og retter som passer til.
– Den storslåtte speilsalen på Bergen Børs Hotel er et av Bergens vakreste rom, og midt i denne salen har vi en bar som fortjener oppmerksomhet. Her ønsker vi å tilby en førsteklasses vin- og matopplevelse, sier Brand & Concept Manager Yngve Hansen i De Bergenske.