Mat og drikke

Julebuffé og julebord i Bergen sentrum

Leter du etter det perfekte stedet for julebordet? Uansett om du skal feire med kollegaene, samle vennene eller skape uforglemmelige minner med familien, har De Bergenske de ideelle selskapslokalene som setter den perfekte rammen for din julefeiring.

Med seks sjarmerende og eksklusive hotell i hjertet av Bergen sentrum, tilbyr vi fleksible løsninger for julebord som passer for alt fra intime sammenkomster til storslåtte fester med opptil 500 gjester.

Vi garanterer en magisk julestemning og service i toppklasse!

Her kan du kontakte oss – og vi kommer med et godt tilbud

Julebuffé i Bergen

I tillegg til skreddersydde julebord, har vi satt av spesifikke datoer for vår tradisjonsrike julebuffé. Hos det historiske og ærverdige Grand Hotel Terminus kan du oppleve julebuffé den 29. november kl. 19:00. Ta med deg noen du setter pris på, og bli med på en smaksreise gjennom klassisk julemat!

Book bord på Grand Hotel Terminus her

I det urbane og moderne Zander K Hotel har vi også reservert fire viktige datoer for julebordbuffé i julesesongen.

Vi serverer alt fra pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk til saftige medisterkaker, og ikke minst – et bugnende dessertbord.

Book bord på Zander K her

Vegetar julemat

Selv om den tradisjonelle juletallerkenen ofte består av pinnekjøtt, ribbe eller lutefisk, er De Bergenske opptatt av å imøtekomme alle ønsker.

– Vi tar vegetariske alternativer på alvor, også fordi vi ser en stadig økning i antall gjester som velger bort kjøtt, samt de som ønsker å spise mer plantebasert. Derfor tilbyr vi smakfulle vegetarretter til både hotellfrokosten, lunsjen og middagene – og dette gjelder også julebordsesongen, sier Yngve Hansen, General Manager ved Skostredet Hotel og Bergen Børs Hotel.

Les også: Her er hotellfrokosten så god at du vil bli til lunsj

Bergen Børs Hotel huser den prisbelønte restauranten Frescohallen, hvor du kan booke både julebuffé, julelunsj og julemiddag. På menyen finner du ikke bare klassikere som hummerbisque, pinnekjøtt og riskrem, men også en rekke velsmakende alternativer til vegetarisk julemat.

Book julebord i Frescohallen her

– I Frescohallen har vi et variert utvalg av vegetarretter. Hvis vi får beskjed om spesifikke ønsker på forhånd, tilpasser vi gjerne menyen. Ellers har vi en 3-retters vegetarmeny laget med sesongens beste råvarer, legger Yngve til.

Book ditt julebord hos De Bergenske i dag, og skap minner som varer helt til neste julebordsesong – vi har plass til alt fra små møter til opptil 500 personer.

Chambre séparée

Rett ved vår dynamiske BARE Vin og Matbar har vi to lyse lokaler til chambre séparée, med utsikt til Vågsallmenningen og Bryggen. De to rommene er skilt fra hverandre med tunge, elegante gardiner som skaper en atmosfære av intimitet og luksus.

Her kan dere sitte i ett privat rom, eller samles i begge lokalene med opptil 40 personer. Her får dere en eksklusiv spiseopplevelse, hvor kokken setter sammen en sesongbasert meny med de beste råvarene. Dere velger mellom fem, syv eller ti retter.

Lokalet egner seg også utmerket for bryllup og andre minnerike arrangementer.

For spørsmål, vennligst kontakt Marianne:

Tlf: (+47) 411 05 558

E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no

Våre hotell etter julebordet

Inspirasjon julebord

Mat og drikke

Her får du Bergens mest klassiske julebord og juletallerken

Vil du ha julestemning akkkurat som hjemme i din egen stue? Men slippe forberedelser, og komme til dekket bord, klassisk juletallerken og god plass til alle du vil invitere? Da er Grand Hotel Terminus et suverent valg.

Mat og drikke

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Mat og drikke

Julebord på Wesselstuen: – Her får du Bergens beste pinnekjøtt

Wesselstuen byr på julebord i nye omgivelser – med både lutefisk, pinnekjøtt og riskrem på menyen.

Mat og drikke

Julebord i Bergen – nyt julematen i verdens vakreste rom

Uansett om julematen for deg er pinnekjøtt, ribbe, persetorsk eller lutefisk, her får du guiden til de beste julebordopplevelsene i Bergen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge.

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren