Leter du etter det perfekte stedet for julebordet? Uansett om du skal feire med kollegaene, samle vennene eller skape uforglemmelige minner med familien, har De Bergenske de ideelle selskapslokalene som setter den perfekte rammen for din julefeiring.
Med seks sjarmerende og eksklusive hotell i hjertet av Bergen sentrum, tilbyr vi fleksible løsninger for julebord som passer for alt fra intime sammenkomster til storslåtte fester med opptil 500 gjester.
Vi garanterer en magisk julestemning og service i toppklasse!
Her kan du kontakte oss – og vi kommer med et godt tilbud
I tillegg til skreddersydde julebord, har vi satt av spesifikke datoer for vår tradisjonsrike julebuffé. Hos det historiske og ærverdige Grand Hotel Terminus kan du oppleve julebuffé den 29. november kl. 19:00. Ta med deg noen du setter pris på, og bli med på en smaksreise gjennom klassisk julemat!
Book bord på Grand Hotel Terminus her
I det urbane og moderne Zander K Hotel har vi også reservert fire viktige datoer for julebordbuffé i julesesongen.
Vi serverer alt fra pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk til saftige medisterkaker, og ikke minst – et bugnende dessertbord.
Selv om den tradisjonelle juletallerkenen ofte består av pinnekjøtt, ribbe eller lutefisk, er De Bergenske opptatt av å imøtekomme alle ønsker.
– Vi tar vegetariske alternativer på alvor, også fordi vi ser en stadig økning i antall gjester som velger bort kjøtt, samt de som ønsker å spise mer plantebasert. Derfor tilbyr vi smakfulle vegetarretter til både hotellfrokosten, lunsjen og middagene – og dette gjelder også julebordsesongen, sier Yngve Hansen, General Manager ved Skostredet Hotel og Bergen Børs Hotel.
Les også: Her er hotellfrokosten så god at du vil bli til lunsj
Bergen Børs Hotel huser den prisbelønte restauranten Frescohallen, hvor du kan booke både julebuffé, julelunsj og julemiddag. På menyen finner du ikke bare klassikere som hummerbisque, pinnekjøtt og riskrem, men også en rekke velsmakende alternativer til vegetarisk julemat.
Book julebord i Frescohallen her
– I Frescohallen har vi et variert utvalg av vegetarretter. Hvis vi får beskjed om spesifikke ønsker på forhånd, tilpasser vi gjerne menyen. Ellers har vi en 3-retters vegetarmeny laget med sesongens beste råvarer, legger Yngve til.
Book ditt julebord hos De Bergenske i dag, og skap minner som varer helt til neste julebordsesong – vi har plass til alt fra små møter til opptil 500 personer.
Rett ved vår dynamiske BARE Vin og Matbar har vi to lyse lokaler til chambre séparée, med utsikt til Vågsallmenningen og Bryggen. De to rommene er skilt fra hverandre med tunge, elegante gardiner som skaper en atmosfære av intimitet og luksus.
Her kan dere sitte i ett privat rom, eller samles i begge lokalene med opptil 40 personer. Her får dere en eksklusiv spiseopplevelse, hvor kokken setter sammen en sesongbasert meny med de beste råvarene. Dere velger mellom fem, syv eller ti retter.
Lokalet egner seg også utmerket for bryllup og andre minnerike arrangementer.
For spørsmål, vennligst kontakt Marianne:
Tlf: (+47) 411 05 558
E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no