Mat og drikke

– Derfor er Skostredet mitt favorittsted i Bergen

Giovanni Sanchez kjenner Bergens restaurant- og uteliv bedre enn de fleste. Her er hans aller beste tips i byen.  


Hvis du skal til Bergen, enten for første gang eller du har vært i byen før, er Skostredet et must uansett, mener Giovanni. Han jobber som restauratør for De Bergenske, og har nylig åpnet restauranten Fresquito på Bergen Børs Hotel 

Her er Vi er Bergen med Giovanni:

Bergens beste restauranter 

Giovanni kommer opprinnelig fra Chile, men har bodd i Bergen i 35 år. Han har åpnet en rekke restaurantkonsepter, barer og klesbutikk i byen mellom fjell og fjord på Norges vestkyst. Flere av disse i Skostredet.  

Og i dette området, med sine brosteinsbelagte gater og trebebyggelse, finner du Bergens beste uteliv, påpeker Giovanni. 

– Her finner du nattjazz og musikalske innslag, sier han.  

Skostredet byr i tillegg på blant annet spansk tapas på Taperia, du kan spise meksikansk på Poca Madre, nyte ost og god vin på Osteria Vinbar, eller få med deg utelivet på Folk & Røvere.  

Få mer inspirasjon her

Mat og drikke

Bergens mest klassiske julebord og juletallerken

Vil du ha julestemning akkkurat som hjemme i din egen stue? Men slippe forberedelser, og komme til dekket bord, klassisk juletallerken og god plass til alle du vil invitere? Da er Grand Hotel Terminus et suverent valg.

Mat og drikke

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Mat og drikke

Omakase by Sergey Pak er nominert til årets beste restaurant

Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».