Store feiringer i Bergen – der minnene blir uforglemmelige

Farsdag, morsdag, 17. mai, valentinsdag, påske eller en hvilken som helst spesiell anledning – hos oss finner du de perfekte restaurantene og lokalene i Bergen sentrum som setter rammen for livets store øyeblikk.

Fra valentinesdagen til farsdag, morsdag og 17. mai

Det er i de små, verdifulle stundene minnene skapes. Når familien samles rundt et deilig måltid på merkedager. Når dere hyller pappaen som alltid stiller opp – fra barnehagehenting til helgens sykkelturer. Eller mammaen som har de høyeste heiaropene på sidelinjen av fotballbanen. Når bestemor lar barnebarna nyte den femte isen på 17. mai med et varmt smil. Eller når du endelig får gått på date med noen du har ønsket å be ut lenge.

Det er de dagene hvor latteren sitter løst, samtalene flyter og gode minner flettes sammen – det er akkurat disse øyeblikkene vi i De Bergenske ønsker å gi deg den perfekte rammen for. Våre restauranter, hoteller og selskapslokaler i hjertet av Bergen er designet for å løfte feiringene til nye høyder med service i verdensklasse.

Vi har seks hotell midt i Bergen sentrum, og en rekke restauranter – som Engen Steakhouse, hvor du kan feire morsdag eller farsdag med byes beste biff, Frescohallen, hvor du bør sitte rundt et langbord på 17. mai og nyte byens stemning, eller BARE Vin og Matbar, hvor du ber ut noen på date og smaker på vin i verdensklasse.

Her er dagene du ikke bør glemme, men absolutt feire i Bergen sentrum:

Chambre séparée i Bergen

Bergen Børs Hotell ligger BARE Vin og Matbar. I tillegg til den dynamiske baren, med Bergens beste cocktails og en førsteklasses vinkjeller, ligger to lyse lokaler til chambre séparée.

Her kan dere sitte i ett privat rom, eller samles i begge lokalene med opptil 40 personer. Her får dere en eksklusiv spiseopplevelse, hvor kokken setter sammen en sesongbasert meny med de beste råvarene. Dere velger mellom fem, syv eller ti retter.

Lokalet egner seg også utmerket for bryllup eller andre andre minnerike feiringer.

For spørsmål, vennligst kontakt Marianne:

Tlf: (+47) 411 05 558

E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no

Hvorfor er wagyu-biff så eksklusiv?

Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.

Vin til biffen: Dette er ekspertens beste tips

Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?

Omakase by Sergey Pak er nominert til årets beste restaurant

Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Wagyu, tomahawk og entrecôte: Dette er de ulike bifftypene

Her er den store guiden til grillmat og biff som du kan briljere med neste gang du skal på restaurant.

Julebuffet i Bergen sentrum

De Bergenske de ideelle selskapslokalene som setter den perfekte rammen for din julefeiring.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.