Mat og drikke

Omakase by Sergey Pak: «Reiser til Bergen for unike matopplevelser»

Restauranten Omakase by Sergey Pak i Bergen er nominert til årets beste spisested 2024.

Omakase by Sergey Pak er nominert blant seks spisesteder i kategorien «Årets mat og drikke».

«Omakase by Pak, ledet av Sergey Pak, er blitt en snakkis blant matentusiastene i Vestlandets storby. Restaurantens intime og unike atmosfære gir gjestene en helt spesiell matopplevelse», skriver Subjekt.

Her kan du booke bord på Omakase by Sergey Pak

Kokk Sergey Pak

Omakase i Bergen sentrum

Omakase by Sergey Pak er en fine dining-restaurant i Skostredet Hotel – midt i Bergens travle restaurantgate. Spisestedet åpnet i juli 2024 og tilbyr kun ti plasser. På kjøkkenet står kokk Sergey Pak, tidligere vinner av Nordic Sushi Master Chef. Menyen kombinerer det beste fra det japanske kjøkkenet med norsk sjømat av høyeste kvalitet. Med en 14- eller 20-retters smaksmeny får gjestene oppleve sushi og andre retter tilberedt med ferske, nøye utvalgte råvarer.

Les intervjuet: Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Subjekt skriver videre:

«Restauranten er en del av De bergenske, som er blitt en kvalitetsinstitusjon i Norge. Med slike restauranter og konsepter har De bergenske virkelig blitt et fenomen på den norske matscenen. Nå reiser folk til Bergen for unike matopplevelser, noe som tidligere var ganske uvanlig.»

– Det er virkelig hyggelig at De Bergenskes nye restauranter i Skostredet-kvartalet blir lagt merke til og verdsatt av matinteresserte i hele landet. Det er gledelig at publikum opplever at spisestedene har styrket omdømmet til Bergen som matdestinasjon, sier Kjetil Smørås, hotelldirektør for De Bergenske.

Her kan du booke bord på Omakase by Sergey Pak

  • "Omakase" er et japansk uttrykk som betyr "jeg stoler på deg," ofte brukt på restauranter for å la kokken velge og servere retter.

  • Omakase er Bergens nye fine dining.

  • Hotelldirektør Kjetil Smørås

Våre hotell

Få mer inspirasjon her

Hvorfor er wagyu-biff så eksklusiv?

Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.

Vin til biffen: Dette er ekspertens beste tips

Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?

Omakase by Sergey Pak er nominert til årets beste restaurant

Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Wagyu, tomahawk og entrecôte: Dette er de ulike bifftypene

Her er den store guiden til grillmat og biff som du kan briljere med neste gang du skal på restaurant.