Mat og drikke

Omakase by Sergey Pak: «Reiser til Bergen for unike matopplevelser»

Restauranten Omakase by Sergey Pak i Bergen er nominert til årets beste spisested 2024.

Omakase by Sergey Pak er nominert blant seks spisesteder i kategorien «Årets mat og drikke».

«Omakase by Pak, ledet av Sergey Pak, er blitt en snakkis blant matentusiastene i Vestlandets storby. Restaurantens intime og unike atmosfære gir gjestene en helt spesiell matopplevelse», skriver Subjekt.

Her kan du booke bord på Omakase by Sergey Pak

Kokk Sergey Pak

Omakase i Bergen sentrum

Omakase by Sergey Pak er en fine dining-restaurant i Skostredet Hotel – midt i Bergens travle restaurantgate. Spisestedet åpnet i juli 2024 og tilbyr kun ti plasser. På kjøkkenet står kokk Sergey Pak, tidligere vinner av Nordic Sushi Master Chef. Menyen kombinerer det beste fra det japanske kjøkkenet med norsk sjømat av høyeste kvalitet. Med en 14- eller 20-retters smaksmeny får gjestene oppleve sushi og andre retter tilberedt med ferske, nøye utvalgte råvarer.

Les intervjuet: Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Subjekt skriver videre:

«Restauranten er en del av De bergenske, som er blitt en kvalitetsinstitusjon i Norge. Med slike restauranter og konsepter har De bergenske virkelig blitt et fenomen på den norske matscenen. Nå reiser folk til Bergen for unike matopplevelser, noe som tidligere var ganske uvanlig.»

– Det er virkelig hyggelig at De Bergenskes nye restauranter i Skostredet-kvartalet blir lagt merke til og verdsatt av matinteresserte i hele landet. Det er gledelig at publikum opplever at spisestedene har styrket omdømmet til Bergen som matdestinasjon, sier Kjetil Smørås, hotelldirektør for De Bergenske.

Her kan du booke bord på Omakase by Sergey Pak

  • "Omakase" er et japansk uttrykk som betyr "jeg stoler på deg," ofte brukt på restauranter for å la kokken velge og servere retter.

  • Omakase er Bergens nye fine dining.

  • Hotelldirektør Kjetil Smørås

Våre hotell

Få mer inspirasjon her

Mat og drikke

Bergens mest klassiske julebord og juletallerken

Vil du ha julestemning akkkurat som hjemme i din egen stue? Men slippe forberedelser, og komme til dekket bord, klassisk juletallerken og god plass til alle du vil invitere? Da er Grand Hotel Terminus et suverent valg.

Mat og drikke

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Mat og drikke

Julebord på Wesselstuen: – Her får du Bergens beste pinnekjøtt

Wesselstuen byr på julebord i nye omgivelser – med både lutefisk, pinnekjøtt og riskrem på menyen.

Mat og drikke

Julebuffet i Bergen sentrum

De Bergenske de ideelle selskapslokalene som setter den perfekte rammen for din julefeiring.

Mat og drikke

Julebord i Bergen – nyt julematen i verdens vakreste rom

Uansett om julematen for deg er pinnekjøtt, ribbe, persetorsk eller lutefisk, her får du guiden til de beste julebordopplevelsene i Bergen.