Omakase by Sergey Pak

Den kulinariske reisen på Skostredet Hotel er en hyllest til smaker fra Norge og Japan. Omakase by Sergey Pak er hotellets fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken. Omakase er et japansk uttrykk som betyr «jeg overlater det til deg». Hos oss betyr det at gjestene overlater valget av retter til vår head chef.

Fine dining is an occasional luxury that feeds the soul as much as the body

- Malcolm Forbes

Åpningstider

Onsdag – lørdag

Første seating: 17:00

Andre seating: 20:00

*(1,5 – 2 timer per seating)

Kontakt:

Tlf: +47 55 30 40 55

omakase@skostredethotel.no

Meny

  • 1. Seating small tasting

    *Pris pr. pers. 14 retter

    1095,-
  • Vinpakke fra

    1350,-
  • Oppgradert vinpakke

    2250,-
  • 2. Seating full tasting

    *Pris pr.pers. 20 retter

    1850,-
  • Vinpakke fra

    1500,-
  • Oppgradert vinpakke

    2600,-
  • * Vi beklager å informere om at vi ikke kan tilby glutenfrie, laktosefrie, veganske måltider eller alternativer uten sjømat. For andre forespørsler, vennligst kontakt oss før du bestiller.

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt

Om Omakase by Sergey Pak

Omakase by Sergey Pak er en fullkommenhet av smak, service og eleganse. Restauranten åpnet dørene juli 2024 på 5-stjerners luksushotellet Skostredet Hotel.

Den eksklusive restauranten har kun ti plasser og ledes av mesterkokk Sergey Pak, vinner av Nordic Sushi Master Chef. Gourmetrestauranten tilbyr en førsteklasses japansk matopplevelse midt i Bergen sentrum. Nyt ferske, lokale råvarer, utsøkt sushi av høyeste kvalitet og et eksklusivt utvalg av verdens beste viner.

«Vi har noen av verdens beste råvarer. Da tåler vi at byen har noen ekstra regndager i året» – head chef Sergey Pak

Vi er glade for å ønske velkommen til Omakase by Sergey Pak

Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen

Tel. +47 55 30 40 55
omakase@skostredethotel.no

Inspirasjon

Hvorfor er wagyu-biff så eksklusiv?

Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.

Vin til biffen: Dette er ekspertens beste tips

Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?

Omakase by Sergey Pak er nominert til årets beste restaurant

Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».

Fresco Saturday Live: Bergens råeste brunsj

Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!

Wagyu, tomahawk og entrecôte: Dette er de ulike bifftypene

Her er den store guiden til grillmat og biff som du kan briljere med neste gang du skal på restaurant.

Julebuffet i Bergen sentrum

De Bergenske de ideelle selskapslokalene som setter den perfekte rammen for din julefeiring.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.