Stor bergensk fiskesuppe
Små klassiske fiskeboller, reker fra Lyngen, fersk fisk, grønnsaker julienne, dillolje. Servert med surdeigsbrød og smør.
( 1, 2, 13, 10 )
Velkommen til Matbaren på Zander K Hotel – der lokale smaker møter en urban atmosfære Matbaren byr på energisk stemning fra morgen til kveld og en meny fylt med spennende retter basert på kortreiste, økologiske råvarer fra lokale leverandører. Enten du kommer innom for lunsj, middag eller noe godt i glasset, vil du merke vårt at vårt nye konsept gjennomsyrer hvert eneste element. Vi serverer øl fra lokale mikrobryggeri, utvalgte viner og retter som virkelig lar råvarene skinne. Alt i en avslappet, moderne setting midt i Bergen sentrum. Opplev ekte, smaksrik matglede og en urban vibe hos Matbaren.
Kickstart helgen med Afterwork hos oss!
Hver fredag fra kl. 16.00 inviterer vi til god stemning, digg mat og musikk på Matbaren. DJ-en sørger for rytmer helt til kl. 22.00 (eller lenger hvis stemningen er på topp).
Du får 10 % rabatt på matmenyen hele kvelden.
Ta med kollegaer eller venner – dette vil du ikke gå glipp av!
Vi holder åpent i påsken – velkommen innom!
Mandag – søndag:
Lunsj 12:00 – 15:00
Middag 17:00 – 22:00
*lunsj er ikke tilgjengelig på lørdager og søndager
Baren er åpen hver dag til klokken 00:00
Adresse: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen
Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post eller ring oss på 55 36 20 40
Små klassiske fiskeboller, reker fra Lyngen, fersk fisk, grønnsaker julienne, dillolje. Servert med surdeigsbrød og smør.
( 1, 2, 13, 10 )
Sitrusbakt kyllinglår fra Homlagården, salat fra Toppe gård, Fanaost, mozzarella, oliven, tomater fra Hanasand, bakt hvitløk- og sitrondressing. Servert med toast.
( 1, 2, 13 )
Dampet i Aga-sider fra Hardanger. Servert med fries og ramsløkaioli.
( 1, 4, 7 )
Tomatsaus, lagret Fanaost, tomater fra Hanasand, basilikum
( 1, 2 )
Ost & skinke, med Vestland-dressing
( 1, 2, 4, 13 )
Slegge-pølse, hummus, Fanaost
( 1, 2, 4 )
Grillet surdeigsbrød, kyllinglår fra Homlagarden, tomat, salat, bacon, hvitløksaioli
( 2, 4, 13 )
Storfeburger fra Fana kjøtt, bakt hvitløksaioli, bacon fra Brakstad, cheddar, tomat, syltet rødløk, salat fra Toppe gård
( 1, 2, 4, 11, 13 )
Bakt hvitløksaioli, steikeost fra Øystese, tomat, syltet rødløk, salat fra Toppe gård
( 1, 2, 4, 11, 13 )
Spør din servitør.
( 2, 3 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Små klassiske fiskeboller, reker fra Lyngen, fersk fisk, grønnsaker julienne, dillolje
( 1, 6, 7, 10 )
And fra Holte, soppuré, eplemarmelade, sprø toast, ramsløkaioli
( 1, 2, 4, 6, 7, 11, 13, 14 )
Tindved beurre blanc fra Lærdal, skorsonnechips, lodderogn
( 1, 10 )
Selleri bakt i miso, potetcrumble, gravet egg fra Bakketun
( 1, 2, 4, 9, 11, 18 )
And fra Holte, soppuré, eplemarmelade, sprø toast, ramsløkaioli
( 1, 2, 4, 6, 7, 11, 13, 14 )
Reker fra Lyngen, bokhvete, grillet fennikel, miso-ramsløk
( 2, 4, 6, 10, 11, 13 )
Marinerte jordbær, jordbær consommé, hylleblomst brûlée
( 1, 4 )
Små klassiske fiskeboller, reker fra Lyngen, fersk fisk, grønnsaker julienne , dillolje. Servert med surdeigsbrød og smør.
( 1, 6, 7, 10 )
Dampet i Aga-sider fra Hardanger. Servert med fries og ramsløkaioli.
( 1, 4, 7 )
Urtemarinerte beter – skogsopp – eple- og sellerirotpuré – annapoteter av søtpotet – viltsjyReker fra Lyngen, bokhvete, grillet fennikel, miso-ramsløk.
( 2, 4, 6, 10, 11, 13 )
Røsti, tangsmør, savoykål, reddik, skorsonne, sidersmørsaus, eple.
( 1, 10, 18 )
Sitrusbakt kyllinglår fra Homlagarden, salat fra Toppe gård, Fanaost, mozzarella, oliven, tomater fra Hanasand, bakt hvitløk- og sitrondressing, servert med toast.
( 1, 2, 13 )
Entrecôte av kalv, tomater fra Hanasand, ruccola fra Toppe gård, hvitløk- og sitrondressing, gnocchi, Fanaost
( 1, 2, 4, 13 )
Sprø maisknekk, tomat- og auberginekompott, kremost, syltet løk, grønnkål
( 1, 11 )
Storfeburger fra Fana kjøtt, bakt hvitløksaioli, bacon fra Brakstad, cheddar, tomat, syltet rødløk, salat fra Toppe gård
( 1, 2, 4, 11, 13 )
Bakt hvitløksaioli, steikeost fra Øystese, tomat, syltet rødløk, salat fra Toppe gård
( 1, 2, 4, 11, 13 )
Tomatsaus, lagret Fanaost, tomater fra Hanasand, basilikum
( 1, 2 )
Tomatsaus, mozzarella, Slegge-pølse fra Ask Gård, piquillopaprika, rødløk
( 1, 2 )
Tomatsaus, mozzarella, skinke fra Brakstad, blåmuggost, oliven, fikenmarmelade
( 1, 2 )
Coppaskinke fra Tind, sopp fra Hella Sopperi, trøffelsaus, Fanaost, ruccola
( 1, 2, 4 )
Reker fra Lyngen, blåskjell, sjalottløk, hvitløk, tomater, chili, persille, Aga-sider
( 2, 4, 6, 7 )
Bakt hvitløksaioli, vårløk, Fanaost, bacon fra Brakstad
( 1, 4, 13 )
Vestland-chili, Slegge-pølse fra Ask Gård, sjalottløk, Fanaost
( 1, 4, 13 )
( 1 )
Servert med ketchup
Serveres med ketchup
( 1, 2 )
Salat fra Toppe gård, oliven, tomater fra Hanasand, sitrusvinaigrette, syltet løk, sennep
( 13 )
Marinerte jordbær, jordbær consommé, hylleblomst brûlée
( 1, 4 )
Servert med yoghurtsorbet fra Fana, tindvedbær, sjokoladejord. Par det med et glass Balholm Prunus Domestica fra Sogndal (+ 135,-)
( 1 )
Servert med friske bær
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, og et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du derfor retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.
I baren vår møter du venner eller kolleager for afterwork. Her serverer vi blant annet økologisk vin og mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.