Izakaya by Vladimir Pak har åpnet dørene på Skostredet Hotel. Restauranten er drevet av Michelin-kokk Vladimir Pak, og her får du Bergens mest spennende og sosiale japanske street food-opplevelse.
Sharing food with another human being is an intimate act that should not be indulged in lightly
- M.F.K. FisherMandag til torsdag: 17:00 – 22:00
Fredag til lørdag: 17:00 – 23:00
Søndag: Stengt
Kontakt:
Tel. +47 55 30 40 53
izakaya@skostredethotel.no
( 12 )
( 10, 22 )
( 2, 4, 10, 22 )
( 2, 4, 10, 22 )
( 2, 4, 10, 22 )
( 2, 10, 22 )
( 2, 10, 22 )
( 10 )
( 10 )
( 10 )
( 10, 22 )
Salmon, avocado
( 2, 10, 4, 22 )
Cucumber, avocado, aspargus, broccolini, shititake
( 2, 22 )
Asparagus & trout caviar
( 2, 10, 11, 22 )
Tempura shrimps, salmon
( 2, 10, 4, 6, 12, 22 )
Tuna tartar, avocado, cucumber
( 4, 10, 2, 12, 22 )
Norwegian cheese, salmon, trout caviar
( 2, 10, 18, 4, 22 )
Japanese fried chicken with lemon mayonnaise
( 4, 11, 12, 2, 22 )
Porkneck in panko served with gogi berry jam
( 2, 4, 7, 22 )
Chicken or vegetarin
( 2, 22 )
Deep fried vegetables
( 2, 22 )
( 2, 22 )
( 2, 10, 12, 7, 22 )
Tuna salad in matcha and maple dressing
( 2, 10, 12, 22 )
Vegetarian salad in matcha and maple dressing
( 2, 12, 22 )
Variation of vegetables
( 2, 4, 10, 11, 22 )
Beef
( 2, 4, 10, 12, 7, 22 )
Vegetarian noodle soup
( 2, 4, 9, 12, 22 )
Pork with noodles and egg
( 4, 10, 12, 2, 9, 22 )
Coconut based seafood soup
( 4, 10, 11, 12, 22 )
Pork with noodles, egg & kimichi
( 4, 10, 12, 2, 22 )
Chicken thighs in tariyaki sauce
( 12, 2, 22 )
Pork
( 2, 12, 22 )
Wagyu brisket
( 2, 12, 22 )
( 2, 12, 22 )
( 1, 2, 4, 21 )
( 2, 12 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner
I juni 2024 åpnet Michelin-kokk Vladimir Pak dørene til Izakaya by Vladimir Pak. Restauranten ligger i Skostredet Hotel, det sjette hotellet i hotellfamilien De Bergenske, midt i Bergens historiske bar- og restaurantområde, og bare noen få minutter unna søsterhotellet Bergen Børs Hotel.
Vladimir Pak, tidligere verdensmester i sushi, stod også bak Bare by Pak på Bergen Børs Hotel, som nå er blitt Bergens mest elegante mat– og vinbar.
Nå er det Izakaya by Vladimir Pak som står i fokus for den kjente kokken. Her inviteres gjestene til en kulinarisk reise som hyller smaker fra både Norge og Japan. Man kan nyte lokale råvarer fra Bergen kombinert med japansk mesterlig kokkekunst. En izakaya er nemlig en uformell japansk restaurant hvor man kan nyte småretter og alkoholholdige drikker i en sosial atmosfære.
Med Pak sin kjærlighet for izakaya kan man forvente den beste japanske street food-opplevelsen midt i Bergen sentrum.
Vi er glade for å ønske velkommen til Izakaya by Vladimir Pak!
Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen