Gordal-oliven
( 3 )
Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker - rett til bordet ditt. Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen – med utgang til Fisketorget og shopping.
Tirsdag – lørdag: 12:00 – 22:00
Baren er åpen til 01:00
Søndag: 13:00 – 21:00
(stengt mandag)
Kontakt: + 47 413 83 100
Kontakt Giovanni + 47 959 35 870
Sharing meny for bedrifter og store grupper (fra 10 personer)
En gastronomisk reise gjennom Spania:
Standardmeny – 899,- per person
Luksusmeny – 1 090,- per person
Oppgrader opplevelsen med vår vinpakke, fra 759,- per person.
Kontakt:
( 3 )
( 2, 4 )
Østers med lime, jalapeño og basilikum
( 3, 6 )
Ansjos, ost og småchili
( 3, 10, 1 )
Burrata, pesto, cherrytomater og kandiserte pærer
( 1, 3, 9 )
Soyamajones
( 1, 2, 3, 10, 11 )
Kullmajones og Piquillo-paprika
( 1, 2, 3 )
( 1, 2, 3, 4 )
Med bacon eller bladbete
( 4, 3 )
( 3 )
( 1, 2, 3 )
( 1, 2, 3 )
( 3, 6 )
( 1, 3, 7 )
( 3, 1, 6, 7 )
( 3, 7, 2, 6, 9, 10 )
( 3 )
( 2, 4, 1, 3 )
( 3 )
Med chimichurri og karamelliserte Piquillo-paprika
( 3 )
( 3, 1 )
Med ovnsbakte grønnsaker og kanaripoteter
( 3 )
( 1, 2, 4 )
( 4, 1, 2 )
( 4, 1, 2, 9 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner
Fresquito er en tapasbar og restaurant for deg som er glad i det spanske kjøkken, Sør-Amerikas kulinariske tradisjoner, god vin, cocktails og musikk. På kjøkkenet står kokk Cristian Ponce, som har lang erfaring fra restauranter i Cádiz på sørkysten av Spania. Han har tatt med seg lokale spesialiteter som pescaíto frito (fritert fisk) og tapas, og han har bygget en meny som også baserer seg på fersk sjømat.
Det er restaurantsjef Giovanni Sánchez som står bak Fresquito, og det er stor sannsynlighet for at du møter Gio i døren – både for en klem, ypperlig service og personlige anbefalinger når det gjelder både mat og drikke.
«Hos meg kan du ikke reservere bord. Jeg vil at det skal være kø og spenning i gaten utenfor. Og at alle skal ha mulighet til å spise her», sier han selv.
Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen på Bergen Børs Hotel, og åpnet i mars 2024. Nyheten Fresquito har dermed også åpnet dørene som gir direkte tilgang til både Vågsallmenningen, Fisketorget og Vågen.