Oversiktsbilde av restaurante Frescohallen i Bergen sentrum
Mat og drikke

Dette er ikoniske Frescohallen i Bergen

Restauranten Frescohallen kombinerer et moderne restaurant– og barkonsept med en fascinerende fortid som både engasjerer og imponerer. Utforsk historien her.

Yngve Hansen går inn i Frescohallen, nikker mot gjester og løfter blikket mot taket før han ser mot den store glassbaren og ut gjennom vinduene. Ser utover Fisketorget, byfjorden og fjellene. Ut til verden.

Hotelldirektøren blir aldri lei av følelsen dette historiske rommet gir.

Bestill bord på Frescohallen her

– Her har vi en av Norges viktigste kunstskatter, sier han og smiler stolt.

– Et helt unikt verk som forteller historien om Bergen som internasjonal handelsby. Verket er delt inn i fire deler: Nordlandsveggen, Bergensveggen, Verdensveggen – og den fjerde, de store vinduene som vender ut mot Vågsallmenningen.

Hør og se hele historien om Frescohallen: