Yngve Hansen går inn i Frescohallen, nikker mot gjester og løfter blikket mot taket før han ser mot den store glassbaren og ut gjennom vinduene. Ser utover Fisketorget, byfjorden og fjellene. Ut til verden.
Hotelldirektøren blir aldri lei av følelsen dette historiske rommet gir.
Bestill bord på Frescohallen her
– Her har vi en av Norges viktigste kunstskatter, sier han og smiler stolt.
– Et helt unikt verk som forteller historien om Bergen som internasjonal handelsby. Verket er delt inn i fire deler: Nordlandsveggen, Bergensveggen, Verdensveggen – og den fjerde, de store vinduene som vender ut mot Vågsallmenningen.
Restauranten kombinerer et moderne restaurant–og barkonsept med en fascinerende fortid som imponerer. Utforsk historien her.
Kokk Adam Bjerck fra Engen Steakhouse guider deg gjennom hvordan du steker entrecôte hjemme.
Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.
Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?
Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».
Leter du etter gode restauranter i Bergen med spennende lunsjkonsepter? Da bør du ikke gå glipp av Fresco Saturday Live i Frescohallen. Dette er brunsj, livemusikk og fest – midt på lyse dagen!
Her er den store guiden til grillmat og biff som du kan briljere med neste gang du skal på restaurant.