Meny på Engen Steakhouse

På Engen Steakhouse griller vi alt kjøttet i en Mibrasa kullgrill, som gir den unike grillsmaken. Maten serveres med fries og valgfri saus. Vi anbefaler én til to sideretter.

Vår lunsjmeny

  • PHILLY CHEESE STEAK MED FRIES

    Salat med sennepsvinaigrette og parmesan (Halv 150 ,-)

    ( 2, 4, 1, 13, 6, 3, 11 )

    295,-
  • BIFFSALAT

    Parmesan, gremolata, krutonger og syltet løk

    ( 2, 4, 1, 13, 3 )

    275,-
  • KYLLINGSALAT

    Parmesan, trøffelaioli, bacon, krutonger og syltet løk

    ( 2, 4, 1, 13, 3 )

    255,-
  • BIFF TARTAR-SANDWICH MED FRIES

    Estragonmajones og sprø kapers

    ( 2, 4, 1, 13, 3, 7 )

    235,-
  • KYLLINGSANDWICH

    Trøffeilaioli, salat med gremolata og syltet rødløk

    ( 2, 4, 1, 13 )

    225,-
  • SKALLDYRSUPPE

    Dagens fangst, fennikel og dill, serveres med brød

    ( 10, 6, 3, 9, 1 )

    265,-
  • GRESSKARSUPPE

    Eple og fennikel, serveres med brød

    ( 3, 2 )

    225,-
  • ENGEN CHEESEBURGER

    Trøffeldressing, cheddar, syltet løk og fries

    ( 2, 4, 1, 13, 3, 7 )

    255,-
  • BEYOND CHEESEBURGER (PLANTEBASERT)

    Trøffelaioli, cheddar, syltet løk og fries

    ( 2, 4, 1, 13, 3, 7 )

    255,-
  • EKSTRA FRIES

    55,-

DESSERT

  • LUFTIG SJOKOLADEKREM

    Vaniljeis, mandelsmuler, olivenolje og maldonsalt

    ( 2, 4, 1, 15 )

    165,-
  • CRÈME BRÛLÈE

    ( 4, 1 )

    155,-
  • ISKREM (3 kuler)

    Vanilje, sjokolade, jordbær (sorbé)

    ( 1, 4 )

    135,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete

Vår middagsmeny

FORRETTER

  • GRILLET KAMSKJELL

    Eple, selleri og blåskjellsaus.

    ( 7, 10, 1, 3, 2 )

    225,-
  • ENGEN TARTAR AV OKSE

    Estragonmajones, sprøtt brød og kapers.

    ( 4, 2, 1, 3, 13 )

    225,-
  • GRESSKARSUPPE (VEGANSK)

    Eple, gresskarkjerner og urteolje.

    ( 3 )

    185,-

HOVEDRETTER

  • DAGENS FANGST 180 g

    Med skalldyrsaus, tomater, grønne bønner og småpoteter.

    ( 10, 6, 3, 9, 1 )

    465,-
  • DAGENS FANGST (2 pers) 360 g

    Med skalldyrsaus, tomater, grønne bønner og småpoteter.

    ( 10, 6, 3, 9, 1 )

    905,-
  • ENGEN TRØFFEL CHEESEBURGER

    Trøffel- og bakt hvitløksdressing, cheddar, syltet løk og fries.

    ( 4, 2, 1, 13, 7, 3 )

    305,-
  • BEYOND TRØFFEL CHEESEBURGER (VEGETAR)

    Trøffel- og bakt hvitløksdressing, cheddar, syltet løk og fries.

    ( 4, 2, 1, 13, 3, 7 )

    305,-

Fra vår kullgrill

  • TØRRMODNET KJØTT

    Vi modner vårt eget kjøtt, som får henge minst 30 dager i vårt modningsskap.

  • ENTRECÔTE 250 g

    Black Angus, modnet i minst 35 dager, kornfôret, Argentina.

    ( 1 )

    495,-
  • INDREFILET 180 g

    Black Angus, modnet i minst 35 dager, kornfôret, Argentina.

    ( 1 )

    445,-
  • KYLLINGFILET "LIMONE"

    Serveres med urteolje med sitrus og grillet sitron.

    ( 1 )

    349,-
  • *serveres med fries og valgfri saus. Vi anbefaler én til to sideretter.

Spesialstykker - Perfekt å dele

  • TOMAHAWK 1-1,2 kg (2-3 pers)

    Modnet i minst 35 dager, gressfôret, Irland. Tilberedningstid opp til 40 minutter.

    ( 1 )

    1250,-
  • PORTERHOUSE GREATER OMAHA 800 g (2-3 pers)

    ADAMS ANBEFALING. Black Angus, modnet i minst 35 dager, kornfôret, USA.

    ( 1 )

    1450,-
  • CHATEAUBRIAND 400 g (2 pers)

    Black Angus Indrefilet, modnet i minst 35 dager, kornfôret, Argentina.

    ( 1 )

    885,-
  • WAGYU A5 200 g

    Ytrefilet Wagyu, Japan.

    ( 1 )

    1555,-
  • MIXED GRILL (3-4 personer)

    Perfekt om du vil dele og smake litt forskjellig kjøtt. Wagyu 200 g - Entrecôte 250 g - Indrefilet 180 g.

    ( 1 )

    2250,-
  • *serveres med fries og valgfri saus. Vi anbefaler én til to sideretter.

Sideretter

  • ROMANOSALAT

    • Med parmesan, honning og sennepsvinaigrette. (1, 13)65,-
  • MAISKREM

    • Med estragonolje. (1)65,-
  • SOPP OG LØK

    • Med brent pepper og gressløk. (1)65,-
  • TOMATER MED GREMOLATA

    • Ingen allergener.65,-
  • GRØNNE BØNNER

    • Med hvitløkssmør. (1)65,-
  • ENGENS FLØTEGRATINERTE POTETER

    • Med parmesan, gressløk og brødsmuler. (1, 2, 13)65,-
  • BAKTE SMÅPOTETER

    • Ingen allergener.65,-
  • FRIES

    • Ingen allergener.65,-
  • SØTPOTETFRIES

    • Ingen allergener.65,-

Våre sideretter er lette å dele, vi anbefaler én til to sideretter per person.

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete