På Engen Steakhouse kan du samle familien, kollegene eller ta med daten til grillmat med rene smaker og gode råvarer.

“Food brings us together, and nothing brings people together like a good barbecue.”

Engen Steakhouse samles vi nemlig for de gode samtalene ved grillen. Men selv om vi er et premium steakhouse, så tilbyr vi selvsagt også dagens fangst av norsk sjømat, veganske retter og sideretter uten kjøtt.

Engen ligger sentralt i Bergen sentrum, med gangavstand til byfjorden, Bryggen – kjent for sine fargerike trehus og på UNESCOs verdensarvliste, KODE Kunstmuseer, Fisketorget, Fløibanen og Torgallmenningen hvor du finner kafeer, underholdning og shopping.

Bygningen har en moderne arkitektonisk stil, med store vinduer som slipper inn mye lys og gir en varm atmosfære. Engen har også uteservering om sommeren.

Engen Steakhouse åpnet dørene sine i 2020, og tidligere landslagskokk og kunstner Adam Bjerck er kjøkkensjef og gründer av restauranten. Han står bak menyen og matfilosofien til Engen Steakhouse, med sitt fokus på grillmat av høy kvalitet, renhet og enkle smaker.

Engen er en del av De Bergenske, en familie av unike og eksklusive hoteller og restauranter i Bergen sentrum. På samme måte som De Bergenske, er også Adam Bjerck en ekte bergenser, som tilfører sin lokale stolthet og kunnskap til opplevelsen på Engen.

Velkommen til grillmat, gode samtaler og lun atmosfære!

Kontakt oss:
+47 55 90 05 55

Her booker du bord

Inspirasjon