Engen er et premium steakhouse i Bergen sentrum som setter fokus på rene smaker og høy kvalitet på råvarene. Hos oss får du grillretter av ypperste klasse. Vi tilbereder maten på vår førsteklasses Mibrasa kullgrill for å fremheve den naturlige smaken av saftig kjøtt og deilig fisk. Adam Bjerck og våre kokker jobber med presisjon og lidenskap og gir deg smaksopplevelser du sent vil glemme.
Mandag-torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 12:00-00:00
Søndag: STENGT
Kontakt:booking@engenrestaurant.no
Adresse: Engen 30, 5011 Bergen
Hver onsdag serverer vi norsk wagyu-rib, glasert med rødvinsaus og brunet smør. Retten serveres med bakte småpoteter, kremet mais og frisk gremolata.
For 2–3 personer: 1395,-
For 3–4 personer: 1895,-
Adam Bjerck, anerkjent kokk og kunstner fra Bergen, har skapt et matunivers på Engen Steakhouse med fokus på enkelhet og rene, kvalitetsrike råvarer. Her står saftig kjøtt og fersk fisk i sentrum, tilberedt med en perfekt balanse av smaker. Restauranten tilbyr også skreddersydde arrangementer for opptil 200 gjester.