Engen er et premium steakhouse i Bergen sentrum som setter fokus på rene smaker og høy kvalitet på råvarene. Hos oss får du grillretter av ypperste klasse. Vi tilbereder maten på vår førsteklasses Mibrasa kullgrill for å fremheve den naturlige smaken av saftig kjøtt og deilig fisk. Adam Bjerck og våre kokker jobber med presisjon og lidenskap og gir deg smaksopplevelser du sent vil glemme.
Vi holder stengt 1. og 2. påskedag. God påske!
Mandag-torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 12:00-00:00
Søndag: STENGT
Kontakt:booking@engenrestaurant.no
Adresse: Engen 30, 5011 Bergen
Hver onsdag serverer vi norsk wagyu-rib, glasert med rødvinsaus og brunet smør. Retten serveres med bakte småpoteter, kremet mais og frisk gremolata.
For 2–3 personer: 1395,-
For 3–4 personer: 1895,-
Hver torsdag kan du nyte en saftig tomahawk for to, servert med smakfull saus og sprø fries – alt for kun 899,-.
Adam Bjerck, anerkjent kokk og kunstner fra Bergen, har skapt et matunivers på Engen Steakhouse med fokus på enkelhet og rene, kvalitetsrike råvarer. Her står saftig kjøtt og fersk fisk i sentrum, tilberedt med en perfekt balanse av smaker. Restauranten tilbyr også skreddersydde arrangementer for opptil 200 gjester.