Brunsjbrett, Klassikeren
Omelett med cheddar, avocadotoast, kyllingtoast, smoothie, grønn salat og croissant (kan gjøres vegetar)
( 2, 4, 1, 3, 12, 13 )
Vi har nøtter på vårt kjøkken. Alle retter kan derfor innholde små spor av nøtter.
Omelett med cheddar, avocadotoast, kyllingtoast, smoothie, grønn salat og croissant (kan gjøres vegetar)
( 2, 4, 1, 3, 12, 13 )
Omelett med cheddar, skagentoast, toast med røkt ørret, grønn salat, smoothie og croissant
( 1, 2, 3, 4, 6, 10, 13 )
Med kyllingbryst, trøffelaioli, parmesan, tomater, krutonger og pesto
( 1, 2, 3, 4 )
Med honning- og sennepsdressing, valnøtter, syltet rødbete, syltet gresskar, glasert rødløk, grillet chevre og krutonger
( 1, 2, 13, 25 )
Med reker, crème fraîche, chilimajones, dill og grønn salat
( 1, 2, 4, 6, 10 )
Kokkene lager en lekker rett, dette varierer, spør din servitør
Med ertestuing, karriremulade og fries
( 1, 2, 3, 4, 10, 13 )
Med gulrot, purreløk, torsk, reker, urter og urteolje
( 1, 3, 6, 9, 10 )
Med norsk storfekjøtt, cheddar, syltet løk og agurkrelish, isbergsalat og Bjerck-dressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Plantebasert burger med cheddar, syltet løk og agurkrelish, isbergsalat og Bjerck-dressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Velg mellom vaniljesoftis, bringebærsorbet eller en blanding av begge. Med marinerte bær, crumble og hjemmelaget sjokoladesaus
( 1, 2, 4 )
Serveres med hvit sjokoladecrumble, pære og aprikos
( 1, 4 )
Serveres med friske bær
( 1, 4 )
Gjelder kun vår Brunsjbrett-meny
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Vi har nøtter på vårt kjøkken. Alle retter kan derfor innholde små spor av nøtter.
Parmaskinke, aprikos, eple og pinjekjerner
( 6, 7, 24 )
Fennikel, fisk, reker, safranmajones og krutonger
( 1, 4, 6, 7, 10, 13 )
Parmesan, syltet perleløk og emulsjon av egg og brunet smør
( 1, 3, 4 )
Krydret pære, urter og sitrusdressing
( 1, 3, 13, 25 )
Potetkrem, gulbete, karamellisert løk og syltede sennepsfrø
( 1, 3, 9, 13, 18 )
Torsk med hvit asparges, pastinakk, reker, fløtesaus, grønnkål, småpoteter og butterdeig
( 1, 2, 3, 6, 10 )
Potet med rouille, brokkolini, purreløk og skalldyrsaus
( 1, 6, 10 )
Parmesan, tomat og urter
( 1, 2, 4 )
Tomat, squash, aubergine, potet og lammesjy
( 1, 3, 9 )
Gulrotpuré, urteolje, sylteagurk og sprø kål
( 1, 4, 2, 3, 25 )
Med norsk storfekjøtt, cheddar, syltet løk og agurkrelish, isbergsalat og Bjerck-dressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Plantebasert burger med cheddar, syltet løk og agurkrelish, isbergsalat og Bjerck-dressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Velg mellom vaniljesoftis, bringebærsorbet eller en blanding av begge. Med marinerte bær, crumble og hjemmelaget sjokoladesaus
( 1, 2, 4 )
Med eplesirup og vaniljeis
( 1, 4, 2 )
Sjokoladeis, popkornkrokan og salt toffeesaus
( 1, 2, 4 )
Serveres med friske bær
( 1, 4 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Med kjøkkensjefens treretter får du muligheten til å teste spennende retter som ikke er en del av vår vanlige meny. Hos Bjerck er vi opptatt av gode matopplevelser laget med spennende råvarer av høy kvalitet som vår kjøkkensjef gjerne deler med våre gjester. Med hyppig utskifting av treretteren vil du aldri gå lei.
KUN MAT 835,- MAT & VIN 1280,-