De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.
Dette er løpeturen i Bergen som byr på både fjord og fjell.
Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge.
BARE Vin og Matbar er en førsteklasses vinbar i Bergen, som også tilbyr en eksklusiv chambre séparée for private sammenkomster.
I classy og ærverdige Frescohallen serveres mat og drikke fra tidlig morgen til sen kveld. Syv dager i uken, året rundt.
Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker - rett til bordet ditt.
Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.
Jeg godkjenner personvererklæringen til De Bergenske