BARE Vin og Matbar har nytt konsept og en helt ny meny. Fokuset er fortsatt vin fra den førsteklasses vinkjelleren, spennende cocktails og lokale småretter. Og stemningen er som før: New York-vibe midt i Bergen sentrum.
– Men nå går vi fra “Fine dining” til “Fun dining”, forteller restaurantsjef Emanuele Bertazzoni på BARE Vin og Matbar.
Målet er å gjøre restauranten mer tilgjengelig for flere anledninger og gjester. Nå kan du velge mellom to unike opplevelser: En avslappet baropplevelse med smakfulle småretter, vin fra den eksklusive vinkjelleren og noen av Bergens beste cocktails, der dyktige sommelierer gir spennende og skreddersydde anbefalinger.
Eller du kan samle vennegjengen til en eksklusiv middag i chambree séparée, hvor man får servert en skreddersydd meny i et eget rom, laget av restaurantens dyktige kokker.
– BARE Vin og Matbar ønsker å skape en sofistikert, men hyggelig atmosfære, der god mat og drikke står i sentrum, sier Emanuele.
Emanuele Bertazzoni, restaurantleder og vinansvarlig på BARE Vin- og Matbar.
Emanuele forteller om det nye konseptet med stort engasjement:
– Vi har fortsatt fullt fokus på lokale råvarer og på å opprettholde den høye matkvaliteten. Den største forskjellen er at gjestene våre nå kan velge akkurat de rettene de ønsker, og selv bestemme antall retter, sier han og legger til:
– Restauranten holder seg ikke lenger til én fast meny slik som før, og derfor blir BARE mer tilgjengelig for alle.
Emanuele ønsker også at restauranten skal være en møteplass for venner og kollegaer, og ser på stedet som en perfekt plass for after work i Bergen sentrum.
Lokalene til BARE er fulle av sjarm og historie, og restauranten ligger i tredje etasje på Bergen Børs Hotel.
BARE Vin og Matbar ligger i Speilsalen, som opprinnelig var en del av den gamle børsbygningen. Rommet fra slutten av 1800-tallet er kjent for sitt storslåtte interiør, høye tak, store speil, lysekroner og detaljer som gjenspeiler bygningens rike arkitektoniske storhetstid.
– Hos oss får gjestene en ekte lokal opplevelse, takket være det historiske lokalet midt i
Bergen sentrum og de nøye utvalgte, lokale råvarene, sier restaurantsjefen.
BARE Vin og Matbar har nytt konsept og en helt ny meny.
Restauranten kombinerer et moderne restaurant–og barkonsept med en fascinerende fortid som imponerer. Utforsk historien her.
Kokk Adam Bjerck fra Engen Steakhouse guider deg gjennom hvordan du steker entrecôte hjemme.
Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.
Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?
Subjekt kårer årets beste restauranter, og Omakase by Sergey Pak er nominert til «Årets mat og drikke».