1. OYSTERS GILLARDEAU
Ponzu, orange, togarashi
( 7, 11, 12 )
I 3. etasje på Bergen Børs Hotel finner du et av Bergens mest inspirerende og elegante lokaler. Den storslåtte speilbaren huser BARE Vin og Matbar, kjent for sin førsteklasses vinkjeller og eksklusive barsnacks-meny. Ønsker du en mer privat atmosfære? Vi tilbyr også chambre séparée hvor du kan samle venner eller kolleger for en uforstyrret kveld.
Onsdag – lørdag: 18:00 – 00:00
Adresse: Torgallmenningen 2, 5014 Bergen
Tlf.: + 47 40 00 24 55
Privat rom og egen meny?
Kontakt: restaurant@barebergenske.no
Kontakt Marianne Lidsheim: + 47 411 05 558
Hos oss kan du velge mellom to unike opplevelser: Nyt utsøkte småretter, vin og Bergens beste cocktails i baren, med vår dyktige sommelier som gir deg de beste anbefalingene. I baren kan du komme innom for drop-in eller reservere bord. Eller du kan samle vennegjengen til en eksklusiv middag i vårt private chefs table-konsept, hvor dere får en skreddersydd meny i eget rom.
Samle kompisgjengen, venninnegjengen eller kollegene i våre chambre séparée med utsikt over Vågsallmenningen og Bryggen.
Her nyter dere middag med en sesongbasert meny på fem, syv eller ti retter, tilpasset for grupper på minst seks personer.
Vi tar imot dere, enten dere er kun seks personer eller opptil 40 gjester.
For booking, vennligst kontakt Marianne:
Tlf: (+47) 411 05 558
E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no
Vår erfarne bartender og sommelier tar deg med på en smakfull reise gjennom verdens beste vin og cocktails. I baren kan du nyte vår utsøkte barsnacks-meny. Både bordbestilling og walk-in er velkomne.
Vi har to rom som egner seg perfekt for alt fra uformelle samlinger med venner til eksklusive fine dining-selskap for store grupper.
Vi tilrettelegger for både bryllup, jubileer og andre spesielle anledninger, og vi tar imot opptil 40 personer.
Kontakt oss, så hjelper vi deg med å planlegge en kveld med førsteklasses vin, cocktails og en smakfull meny for ditt private arrangement.
Tlf: (+47) 411 05 558
E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no
PS: Eller bare stikk innom!
Ponzu, orange, togarashi
( 7, 11, 12 )
Tomato, tarragon, mayonnaise
( 6, 1 )
Sour cream, vendace roe, chives
( 2, 1, 10 )
Rye bread, cabbage, truffle
( 4, 5, 2, 13 )
Dried chili sauce, avocado
Pickles, kimchi and yeast
( 12, 3, 4, 10 )
Pumpkin and Wagyu
( 2, 1, 4 )
Charcuterie, cheese
( 2, 1 )
“Kavring”, sour cream, tarragon
( 2, 1 )
( 4 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete
Enten du velger à la carte i baren eller en personlig opplevelse med kokken til ditt private arrangement, er vår meny alltid basert på sesongens ferskeste råvarer. Uansett om det er kjøtt, fisk eller grønnsaker, fokuserer vi på kvalitet og kortreiste ingredienser.
Vår meny er kompromissløs når det gjelder smak, men vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke tilbyr glutenfrie, laktosefrie, veganske retter eller alternativer uten sjømat.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe rundt vår meny.
E-post: restaurant@barebergenske.no
I 3. etasje på Bergen Børs Hotel, som ligger midt i Bergen sentrum med utsikt til både Fisketorget, byfjorden og Torgallmenningen, ligger nyåpnede BARE Vin og Matbar
I oktober 2024 lanserte vi det nye konseptet i lokalene til det som tidligere var Bare By Pak – nå det som er Bergens sted å være etter jobb og på kveldstid, nemlig BARE Vin og Matbar.
Dette er en spennende mat- og vinbar med fokus på vin, cocktails og mat. Her finner du New York-stemning midt i Bergen sentrum.
BARE Vin og Matbar ligger i Speilsalen, som opprinnelig var en del av den gamle børsbygningen og dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Rommet er kjent for sitt storslåtte interiør, med høye tak, store speil, lysekroner og detaljer som gjenspeiler bygningens rike arkitektoniske storhetstid.
Speilsalen er i senere tid blitt restaurert, og rommet har bevart sin historiske sjarm, samtidig som det er oppdatert med moderne fasiliteter for å imøtekomme dagens behov. Nå er De Bergenske glade for å kunne ta imot gjester som vil nyte gode samtaler med venner, partneren eller kollegaer, med noe godt i glasset og retter som passer til.
– Den storslåtte speilsalen på Bergen Børs Hotel er et av Bergens vakreste rom, og midt i denne salen har vi en bar som fortjener oppmerksomhet. Her ønsker vi å tilby en førsteklasses vin- og matopplevelse, sier Brand & Concept Manager Yngve Hansen i De Bergenske.